Hem

Kvalitet på världsexport

JL Toppteknik AB (SVEBRA Lightweight Piping) är tillverkare av snabbkopplingsrör och rördelar som fyller höga krav på driftsäkerhet och ekonomi. Företaget ligger i Sunne, Värmland och vi levererar våra rör, rördelar och kopplingar till företag över hela världen. Leveransservice är vårt motto. Genom intimt samarbete med utvalda tillverkare av råmaterial och lång branscherfarenhet tillgodoser vi kundernas behov av snabba och pålitliga leveranser.

Flexibla fördelar

Våra rör, rördelar och kopplingar levereras till många olika områden. De tekniska och ekonomiska fördelarna hos denna typ av rörsystem är väl dokumenterade. Lätt montering och stor flexibilitet gör rören lämpliga för såväl tillfälliga som permanenta ledningar och installationer.

Rör & rördelar

Levereras varmförzinkade, en ytbehandling som i de flesta miljöer erbjuder ett effektivt och långvarigt korrosionsskydd med god mekanisk hållbarhet och hög ytfinish. Ett komplett program av färdiga rördelar eliminerar all svetsning och förenklar rörläggning på arbetsplatsen.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
• Anläggningsarbeten för kraftverk, tunnlar och vägar
• Tryck och vattenledningar, gruvor
• Transport- och pumpledningar i  industrier
• Snökanonanläggningar vid vintersportorter.

LADDA NER PRODUKTBLAD
Här kan du ladda ner vårt produktblad i PDF-format.
knapp

Visa Svebra på en större karta